slide1 slide2 slide3
  • Lider ne Ndertim

    Tashme me mbi 18 vjet eksperience Aurora Group eshte nje nga kompanite lider ne fushen e ndertimit.

  • Prodhim dhe Zbatim

    Tek Aurora Group do gjeni jo vetem produktet dhe materialet cilesore qe ju kerkoni por dhe nje ekip zbatimi qe imponon kualitetin maksimal.

  • Rrjeti i Partnereve – Aurora Group

    Aurora Group ka nje rrjet te gjere partneresh te shtrire brenda dhe jashte Shqiperise.

Aurora Group sh.p.k. eshte lider ne tregun Shqipetar per sistemin e gipsit, dhe nje game te gjere materialesh ndertimi dhe artikujsh e produkte te interier-exterierit. U themelua ne vitin 1996 nga Z.Rakip Suli, me aktivitet tregetimin e materialeve te ndertimit.Fale nje vizioni te qarte dhe bashkepunimit me kompanite me prestigjoze Evropiane dhe Amerikane, kompania Aurora Group shpk u be pioniere e prezantimit per here te pare ne tregun Shqipetar te materialeve moderne te ndertimit, te cilat garantojne jetese te shendetshme por dhe avantazhe te medha ne terma ekonomik dhe kohor. Ne kete menyre ndertimi me gips dhe izolimet me lesh guri dhe xhami i cili garanton izolim akustik, termik,mbrojtje nga zjarri dhe kursim energjie jane tashme nje standard i domosdoshem i kohes tone.
Sherbimet

Projektet