AURORA GROUP

Aurora Group shpk eshte lider ne tregun Shqipetar per sistemin e gipsit, dhe nje game te gjere materialesh ndertimi dhe artikujsh e produkte te interier-exterierit. U themelua ne vitin 1996 nga z. Rakip Suli, me aktivitet tregetimin e materialeve te ndertimit.Fale nje vizioni te qarte dhe bashkepunimit me kompanite me prestigjoze Evropiane dhe Amerikane, kompania Aurora Group shpk u be pioniere e prezantimit per here te pare ne tregun Shqipetar te materialeve moderne te ndertimit, te cilat garantojne jetese te shendetshme por dhe avantazhe te medha ne terma ekonomik dhe kohor. Ne kete menyre ndertimi me gips dhe izolimet me lesh guri dhe xhami i cili garanton izolim akustik, termik,mbrojtje nga zjarri dhe kursim energjie jane tashme nje standard i domosdoshem i kohes tone.

  • 2002, Pergjate viteve Aurora Gips ishte ne konsisitence te plote me deshirat e konsumatorit duke ofruar sherbime eficente,ky sukses beri qe Aurora Group te fitoje besimin e USG e cila i besoi ekskluzivitetin e saj per Shqiperi,Kosove e Maqedoni.
  • 2003, Aurora Gips behet prodhuese e te gjitha profileve te Galvanizuara per sistemin e thate fale instalimit te linjes se saj te prodhimit.
  • 2006, Aurora Group nderton godinen e saj te magazines, eskpozites dhe zyrave me siperfaqe 3.000m2.Godina eshte ndertuar ne zonen me ekskluzive industriale te Tiranes. Ndertesa eshte ndertuar sipas parametrave me te larta te standarteve te ndertimit.
  • 2007, Rrjeti i pikave te shitjes arrin ne 44, duke mbuluar te gjithe territorin Shqipetar.
  • 2008, Produkte te reja te prodhuara sipas ekpertizes Know-How te Aurora Group lancohen. Produktet e reja jane per sistemin e thate dhe suvatimit.
  • 2009, Rrjeti i partnereve te Aurora Group arrin ne 28.

cmimi

Aurora Group vlerësohet me Kurorën e Artë të Cilesisë, 2008, në Londer, Gouman Tower.

Filozofia Jone – Parimi i filozofise tone eshte dual: Te jemi nje kompani e orientuar nga klienti, tu ofrojme atyre zgjidhje, asistence dhe ide per ti kenaqur ata. Te jemi nje kompani e orientuar nga tregu, ne jemi alert ndaj zhvillimeve globale, ndjekim trendin dhe adaptojme me ritme te shpejta produktet inovative. Kjo filozofi dikton lidershipin tone, fokusimin tone ne treg, produktivitetin dhe pozicionimin tone si lider ne treg.

Misioni Ynë – T’ju ofrojme konsumatoreve tane sherbime dhe produkte cilesore nepermjet bashkrendimit te punes te nje stafi profesional, logjistikes se kompanise dhe teknologjise qe ne zoterojme sepse kenaqesia e klientit eshte e vetmja alternative e pranueshme per ne. Misioni eshte pika jone e references, me te cilin masim vendimet dhe aksionet tona per te krijuar vlera, bere diferencen dhe inspiruar kreativitet dhe standard.

Vizioni dhe Vlerat Tona – Vizioni eshte celesi i suksesit tone, eshte guida jone e rritjes dhe fuqizimit.
Etika: Te zbatojme kodin tone te etikes ndaj konsumatorit duke qene luajal, mbeshtetes dhe duke i konsideruar ata partnere.
Stafi: Ne besojme ne ekpertizen,eksperiencen dhe devotshmerine e punonjesve tane.
Portofoli: Te ofrojme produkte nga lider global si dhe te diversifikojme gamen e sherbimeve te te ofruara.
Eficensa: Ne dime te reagojme, jemi efikas, kemi fokus.
Fleksibiliteti: Nuhasim ndryshimin, dime te orientohemi ne kohe dhe hapsire, kemi kurajo.

Transporti – Transporti dhe logjistika jane dy koncepte te integruara ne metodiken e operimit te Aurora Group sh.p.k.Vemendja jone ndaj rendesise se ketyre koncepteve biznesi ka bere te mundur qe Aurora Group te shfrytezoje me kosot me te ulte e me avantazhe te medha disa menyra transporti, keto ne perputhje me karakteristikat e mallit qe transportohen. Aurora Group shpk realizon volume te medha importesh nepermjet transportit hekurudhor, detar dhe tokesor.

Logjistika – Aurora Group shpk arrin t’ju sherbeje klienteve te saj ne te gjithe Shqiperine ne kohe dhe koso minimale. Kjo fale departamentit te logjistikes e cila operon si njesi e specializuar dhe e mirekordinuar brenda kompanise. Aurora Group ka ne pronesi te saj rreth 10 automjete te kapaciteteve te ndryshme si kamiona trailer, kamioncina, kamioncine vet-shkaruese, furgone. Ne kete departament jane te punesuar rreth 23 persona.