Punime Rifiniture

– Patinim muri
– Punime me reliev
– Punime me stuko Veneciane
– Lyerje me bojra dekorative Pratt & Lambert
– Punime me kornizë gipsi & polesteroli
– Lyerje për ambjente të brendshme dhe të jashtme