SHERBIMET

NDERTIM MURESH

– Mur ndarës gipsi me/pa termoizolim
– Mur tulle me/pa termoizolim
– Mur ndarës me strukturë alumini, panel
MDF, PVC dhe xhami

NDERTIM TAVANESH

– Tavan të varur me gips në sistem
– Tavan të varur me pllakë 60 x 60, fibër minerale
– Tavan të varur me pllakë 60 x 60 gipsi
– Tavan të varur me pllakë 60 x 60 allci
– Tavan të varur alumini/metalik/griliato

 

NDERTIM FASADASH

– Veshje fasade me pllakë cimento Permabase USA
– Veshje fasade me pllakë cimento Aurora Group, Knauf
– Punime grafiato

SUVATIME

– Suvatime të brendshme dhe të jashtme
me bazë cimento
– Suvatim i brendshëm me base gipsi
– Suvatim i jashtëm dhe i brendshëm me grafiato
– Veshje mur tulle & betoni me pllake gipsi

PUNIME RIFINITURE

– Patinim muri
– Punime me reliev
– Punime me stuko Veneciane
– Lyerje me bojra dekorative Pratt & Lambert
– Punime me kornizë gipsi & polesteroli
– Lyerje për ambjente të brendshme dhe të jashtme

 

PUNIME ME BETON ARME

– Konstruksion beton arme
– Punim shtresash me beton arme
– Magazina industriale me konstruksion metalik & panel sandwich

PUNIME SHTRESASH

– Shtrim me parket laminat dhe druri
– Shtrim me pllakë

PUNIME HIDROIZOLIMI

– Hidroizolim tarrace
– Hidroizolim bodrumi

MATERIALE DEKORATIVE

– Materiale dekorative Ne-Board për bar, zyrë, recepsion, banaqe, tavane, kolona etj.
– Veshje me pllakë dekorative Total Panel për ambjente të brendshme imitim tulle dhe guri.

small1 small2 small3